Skip to main content
Uncategorized

10 laiminlyötyjen verkkosivustojen kriittistä turvallisuusriskiä.

Internetin dynaamisessa maailmassa verkkosivustoilla on tärkeä rooli yritysten ja asiakkaiden yhdistämisessä. Mutta suurella voimalla tulee suuri vastuu. Verkkosivustosi turvallisuuden ja ylläpidon laiminlyöminen voi jättää sinut alttiiksi erilaisille riskeille. Me ymmärrämme nämä riskit ja tarjoamme sinulle mielenrauhaa rakentamalla upeita verkkosivustoja myös varmistamalla, että ne pysyvät turvallisina ja ajantasalla. Tässä on 10 kriittistä tietoturvariskiä, joista sinun tulee olla tietoinen:

 1. Vanhentunut ohjelmisto: Jos verkkosivustosi ohjelmistoa, mukaan lukien sisällönhallintajärjestelmiä ja laajennuksia, ei päivitetä, se voi johtaa haavoittuvuuksiin, joita hakkerit voivat hyödyntää.
 2. Haittaohjelmatartunnat: Laiminlyödyt verkkosivustot ovat haittaohjelmatartuntojen ensisijaisia kohteita. Nämä haittaohjelmat voivat häiritä sivustoasi, varastaa arkaluontoisia tietoja ja vahingoittaa yrityksesi mainetta.
 3. Tietomurrot: Riittämättömät tietoturvatoimenpiteet voivat altistaa asiakkaidesi tiedot kyberrikollisille, mikä voi johtaa kalliisiin tietomurtoihin ja luottamuksen menettämiseen.
 4. SEO-sijoituksen putoaminen: Hakukoneet rankaisevat verkkosivustoja tietoturva-aukoilla. Sivustosi SEO-sijoitus voi laskea, jolloin potentiaalisten asiakkaiden on vaikea löytää sinua.
 5. Tietojenkalasteluhyökkäykset: Verkkorikolliset voivat käyttää vaarantunutta verkkosivustoasi käynnistääkseen tietojenkalasteluhyökkäyksiä vierailijoihisi, mikä tahraa brändisi mainetta ja aiheuttaa taloudellisia tappioita.
 6. Hävitys: Laiminlyödyt verkkosivustot ovat alttiita turmelemiselle, jolloin pahantahtoiset toimijat voivat korvata sisältösi sopimattomalla tai haitallisella materiaalilla, mikä vahingoittaa imagoasi.
 7. Seisokki: Tietoturvarikkomukset voivat johtaa seisokkeihin, jotka voivat aiheuttaa haittaa vierailijoille ja mahdollisia taloudellisia menetyksiä asiakkaiden kääntyessä kilpailijoiden puoleen.
 8. Oikeudelliset seuraukset: Asiakastietojen asianmukaisen suojaamisen epäonnistuminen voi johtaa oikeudellisiin seurauksiin ja sakkoihin, jotka voivat lamauttaa liiketoimintaasi.
 9. Mainevaurio: Vaarallinen verkkosivusto voi vahingoittaa vakavasti yrityksesi mainetta ja johtaa asiakkaiden, kumppaneiden ja sidosryhmien luottamuksen menettämiseen.
 10. Taloudellinen tappio: Tietoturvaloukkauksesta toipumisen kustannukset, menetetyt tulot ja asiakkaiden vaihtuvuus voivat olla huomattavia. Ennaltaehkäisevät turvatoimenpiteet ovat investointi yrityksesi taloudellisen vakauden turvaamiseen.

Me olemme erikoistunut verkkosivustojen rakentamiseen, suojaamiseen ja ylläpitoon. Emme ainoastaan suunnittele kauniita ja toimivia verkkosivustoja, vaan toteutamme myösturvatoimenpiteitä online-omaisuutesi suojaamiseksi. Meidän palveluun kuuluu:

 • Säännölliset ohjelmistopäivitykset sivustosi suojaamiseksi.
 • Jatkuva seuranta haavoittuvuuksien havaitsemiseksi ja korjaamiseksi.
 • Vahva salaus ja tietosuoja.
 • Välitön reagointi kaikkiin tietoturvaongelmiin.
 • Oikea-aikaiset varmuuskopiot tietojen palauttamisen varmistamiseksi hätätilanteissa.
 • Kuukausittaiset raportit verkkosivustojen muutoksista, kyberhyökkäyksistä

Älä anna verkkosivustosi tulla päänsärkyä. Anna meidän olla sinun digitaalinen huolto, joka tarjoaa sinulle turvallisen, ajan tasalla ja hyvin hoidetun verkkosivuston. Yrityksesi menestys saattaa riippua siitä.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi siitä, kuinka voimme rakentaa ja suojata yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn verkkosivuston. Älä odota, kunnes on liian myöhäistä – suojaa online-läsnäolosi. Meidän avulla voit nauttia mielenrauhasta ja keskittyä yritystoimintaan. Yrityksesi ansaitsee parasta, joten luota meihin sen toimittamisessa!