Ammattitaitoista ylläpitoa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Nykyään pelkkä verkkosivuston olemassaolo ei riitä. Sen ylläpitäminen on elintärkeää menestyksen saavuttamiseksi. Kattavat verkkosivujen huoltopalvelumme on suunniteltu pitämään sivustosi toimivana, turvallisena ja tehokkaana.

Tarjoamme kattavat ja räätälöidyt verkkosivujen ylläpitopalvelut, jotka varmistavat sivustosi moitteettoman toiminnan, turvallisuuden ja jatkuvan ajan tasalla pysymisen. Verkkosivustosi on yrityksesi digitaalinen käyntikortti, ja sen toimivuus sekä luotettavuus ovat kriittisiä menestyksen kannalta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman ylläpitopalveluita, jotka kattavat kaiken teknisistä päivityksistä ja tietoturvasta suorituskyvyn optimointiin ja varmuuskopiointiin.

Verkkosivustot vaativat jatkuvaa huolenpitoa, jotta ne pysyvät teknisesti ajan tasalla ja vastaavat hakukoneiden ja asiakkaiden odotuksiin. Palvelumme sisältää säännölliset ohjelmistopäivitykset, joiden avulla varmistamme, että sivustosi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä sisältää niin sisällönhallintajärjestelmien (CMS) kuin lisäosien ja moduulien päivitykset, jotta verkkosivustosi on aina moderni, nopea ja toimiva.

Verkkosivujen turvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan, ja me varmistamme, että sivustosi on suojattu uusimpia uhkia vastaan. Käytämme kehittyneitä tietoturvakäytäntöjä, kuten palomuureja, haittaohjelmien skannausta ja SSL-sertifikaatteja, estääksemme hakkeroinnin ja tietomurrot. Palvelumme sisältää jatkuvan valvonnan ja tietoturvapatchien asentamisen, jotta yrityksesi sivusto ja asiakkaidesi tiedot ovat aina turvassa.

  • 24/7/365 aktiivinen kyberturvajärjestelmä.
  • Kuukausittaiset varmuuskopiot.
  • Kuukausiraportit työstämme.
  • Asiakasportaali tukea varten.

Löysitkö sopivan palvelun? Tehdään siitä totta.

Löysitkö sopivan palvelun? Tehdään siitä totta.

Olemme täällä auttaaksemme sinua. Opastamme sinua tämän prosessin läpi.

Muut tarjoamamme palvelut

Chatbot

Asiakaspalvelun tulevaisuus on täällä. Anna chatbotimme huolehtia asiakkaistasi, kun sinä keskityt liiketoimintaasi. Vähemmän kuluja, mutta sama tulos.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi nousemaan korkeammalle hakutuloksissa, jolloin potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut helpommin.

Verkkokauppa

Myy tuotteita tai palveluita suoraan sinun verkkosivuilta.