Skip to main content

Mathias Siimann TMI:n tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 21.05.2024


Mathias Siimann TMI:ssä, johon pääsee osoitteesta https://www.mathiassiimann.com/ yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoiden yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntödokumentti sisältää tietoja, joita Mathias Siimann TMI kerää, tallentaa ja kuinka käytämme niitä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain verkkotoimintaamme ja koskee verkkosivustomme vierailijoita niiden tietojen osalta, joita he jakavat ja/tai keräävät Mathias Siimann TMI:ssä. Tätä käytäntöä ei sovelleta tietoihin, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot, jotka sinua pyydetään antamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään antamaan ne, ilmoitetaan sinulle, kun pyydämme sinua antamaan henkilötietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan tai tilaat meidän uutiskirjeen, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin ja/tai liitteiden sisältö ja kaikki muut tiedot, jotka voit antaa.

Kun rekisteröidyt asiakkaaksi/pyydät tarjousta, voimme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien Etu- ja sukunimi, yrityksen nimi,  yrityksen tunnus, yrityksen toimiala, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kun käytät meidän Tekoälyavustajaa (AI-Chatbot) keräämme ja tallennamme seuraavat tiedot
Mitä vierailija / asiakas kirjoitti
Mitä Tekoälyavustaja (AI-Chatbot) vastaili.

Emme jaa tai myy sinun tietojasi tai keskustelua Tekoälyavustajan (AI-Chatbotin) kanssa, sillä tallenamme näitä tietoja ainoastaan palvelun parantamiseen, kehittämiseen,

Ostotilanteessa Stripe kerää maksukortilla maksamiseen liittyvät tiedot. Stripe Payments Europe Limited voi siirtää tietoja Stripe Inc:lle Sveitsiin ja Yhdysvaltoihin. Tarkempia tietoja Stripe:in käsittelemien tietojen tietosuojasta löytyy osoitteesta https://stripe.com/en-fi/privacy

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  1. Tarjoamme, käytämme ja ylläpidämme verkkosivustoamme
  2. Parantaa, personisoida ja laajentaa verkkosivustoamme
  3. Ymmärtää ja analysoida, kuinka käytät verkkosivustoamme
  4. Kehitää uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  5. Kommunikoida kanssasi joko suoraan tai kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, tarjotaksemme sinulle päivityksiä ja muita verkkosivustoon liittyviä tietoja sekä markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksia varten
  6. Lähetä sinulle sähköposteja
  7. Petoksienestäminen
  8. Lokitiedostot

Mathias Siimann TMI noudattaa vakiomenettelyä lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tämän ja osan hosting-palvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämiä tietoja ovat IP-osoitteet, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä- ja aikaleima, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrä. Näitä ei ole linkitetty mihinkään tietoihin, jotka ovat henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Tietojen tarkoitus on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista sivustolla ja kerätä tietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten mikä tahansa muu verkkosivusto, Mathias Siimann TMI käyttää “evästeitä”. Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien vierailijoiden mieltymykset ja verkkosivuston sivut, joilla vierailija on käynyt tai vieraili. Tietoja käytetään optimoimaan käyttäjien käyttökokemusta räätälöimällä verkkosivumme sisältöä vierailijoiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

Google DoubleClick DART -eväste

Google on yksi sivustomme kolmannen osapuolen toimittajista. Se käyttää myös evästeitä, jotka tunnetaan nimellä DART-evästeet, mainosten näyttämiseksi sivustomme vierailijoille heidän vierailunsa perusteella ja muilla Internetin sivustoilla. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART-evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa – https://policies.google.com/technologies/ads

Advertising Partnersin tietosuojakäytännöt

Voit tutustua tähän luetteloon löytääksesi jokaisen Mathias Siimann TMI:n mainoskumppanin tietosuojakäytännön.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään niiden vastaavissa mainoksissa ja linkeissä, jotka näkyvät Mathias Siimannin TMI:ssä ja lähetetään suoraan käyttäjien selaimeen. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun tämä tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään heidän mainoskampanjoidensa tehokkuuden mittaamiseen ja/tai vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisällön personointiin.

Huomaa, että Mathias Siimann TMI:llä ei ole pääsyä tai hallintaa näihin kolmannen osapuolen mainostajien käyttämiin evästeisiin.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

Mathias Siimann TMI:n tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Suosittelemme sinua tutustumaan näiden kolmannen osapuolen mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin saadaksesi tarkempia tietoja. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, kuinka tietyt vaihtoehdot poistetaan käytöstä.

Voit poistaa evästeet käytöstä yksittäisten selaimesi asetusten kautta. Tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla löydät selaimien vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA:n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilötietojani)

CCPA:n mukaan Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyydä kuluttajan henkilötietoja keräävää yritystä paljastamaan luokat ja tietyt persoonan osat tiedot, joita yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät kuluttajaa koskevat henkilötiedot.

Oikeus vaatia, että kuluttajan henkilötietoja myyvä yritys ei myy kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraavaan:

Oikeus tutustua – Sinulla on oikeus pyytää kopiot henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.
Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tiedot, jotka uskot olevan puutteellisia.
Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin edellytyksin.
Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.
Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin edellytyksin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Alaikäisten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on alaikäisten suojan lisääminen Internetin käytön aikana. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai seuraamaan ja ohjaamaan heidän verkkotoimintaansa.

Mathias Siimann TMI ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot lapsesi antaneen tällaisia tietoja verkkosivuillamme, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme poistaa viipymättä tällaiset tiedot arkistoistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Siksi suosittelemme tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla. Nämä muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu tällä sivulla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Mathias Siimann TMI
Y-Tunnus: 3188423-2
0417108863
info@mathiassiimann.com